Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vandre-retreat i Nationalpark Thy

13 februar, 2021 @ 15:00 - 17 februar, 2021 @ 13:30

DKK1800
Det her er en tur for dig der har lyst til at komme i nær-kontakt med naturen i måske den vildeste natur der er at finde i Danmark, Thy Nationalpark.
Det er også en tur, hvor du kan gå med og undersøge, kontemplere, et vigtigt spørgsmål for at finde svar og retning på din vej videre i livet.
Du for mulighed for at opleve at du både kan hvile i dig selv, dele ærligt og oprigtigt i et fællesskab med andre, og opleve at du er forbundet og en del af det store rum, naturen.
Turen er en vandretur, og hvor man efterlader sine bekvemmeligheder og adspredelser bag sig. Man vandrer 4-5 timer om dagen, i jævnt tempo. Man bærer selv sin oppakning, samt alle fornødenheder, og overnatter sammen udenfor i primitive vindskjul/shelter/telt. Maden laver man over bål eller på stormkøkken.
Man holder hvil undervejs på dags-vandringerne, og slutter af med en ”overliggerdag”, hvor man overnatter det samme sted to nætter.
Man vandrer både på stranden ud til det åbne hav og oppe på de store flade sletter med vældige klitformationer så langt øjet rækker.
I perioder vil man gå i stilhed. For at skabe plads til at det man har ”glemt”, og ikke ”hører” i hverdagens støjende liv kan få lov til at træde frem.
Sanserne åbnes og skærpes i stilheden, og i det store og åbne rum, naturen byder sig. Man lærer at lytte dybere ind i os selv.
Man starter dagen med øvelser hentet fra Qi Gong og Yoga, og vil undervejs på turen gøre brug af mindfulness- og meditationsøvelser fra forskellige traditioner.
En vigtig del af turen er også at samles i kreds hver dag, og sætte ord på og dele vores oplevelser, og de erkendelser man får undervejs.

Sidst på turen overnatter man to nætter i udkanten af Hanstholm Vildtreservat som man bevæger sig ind i. Her vil der være mulighed for at vandre eller sidde alene.
Turen begynder i Nørre Vorupør og ender i Hanstholm.
Tidspunkt og sted:
Man mødes i Nørre Vorupør kl 15 lørdag d. 13.2., hvor vandringen begynder, og turen ender i Hanstholm onsdag d. 17.2. kl 13.30.
OBS! Disse tider er beregnet så det er muligt at bruge offentlig transport til og fra København. 
Pris:
Prisen for turen er 1800 kr
Prisen er inklusive mad og eksklusive rejse til og fra Nørre Vorupør og Hanstholm
 
Tilmelding enten på mail: anderspousette@dit-liv.nu eller mobil: 30259332
Man er også meget velkommen til at skrive og ringe for at høre mere om turen.
På hjemmesiden: www.dit-liv.nu kan du læse mere.
Find andre begivenheder her.

Detaljer

Start:
13 februar, 2021 @ 15:00
Slut:
17 februar, 2021 @ 13:30
Pris:
DKK1800

Sted

Nationalpark Thy
Nørre Vorupør, Danmark

Arrangør

Dit Liv Nu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *